Skip to content

Tartar-cocktail serveras med gaffel #cocktail

19 Jun, 2011
Image
Cocktail med rått oxkött (för en person).
Lägg i ett stort cocktailglas 3 rågade teskedar tartarbiffmassan (rått skrapat kryddat oxkött med vitlök, rödbeta och kapris), häll härpå en kyld blandning av
  • 1 tesked angostura
  • 2,5 cl renat brännvin
  • 2,5 cl torr sherry
servera med liten gaffel.
Advertisements

From → Allmänt

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s